torsdag 12 juli 2007

Jättegrus

Va längesen jag skrev nånting nu, detta pga jättetilt...

Fick för mig att spela Black Jack skulle vara en bra idé, men det va det då verkligen inte. Torskade en okänd summa på skitspelet och inte nog med det, dan efter fick jag för mig att spela BJ igen med exakt samma resultat. Efter att varit så dum i huvvet å torskat massor så har jag inte riktigt varit i mitt bästa slag för livepoker heller. Så jag har inte spelat cashgame på ett bra tag. Har iaf lärt mig nånting av detta, jag ska aldrig aldrig aldrig mer spela black jack (förutom mot söderberg, 2k på 10 minuter, TY)eller något casinobordsspel överhuvutaget, maskiner är inte lika mycke deg och ett roligt tidsförtriv.

Dom senaste dagarna har jag spelat satellit(1,5k dollars)till 10k WPT på bellagio. Första dan lyckas jag plocka upp KK mot AA och åkte som 31a med 18 platser. Andra dan åkte jag med AJ mot QQ, jag höjde pre och han synade i cutoff, sett han gjort några halvkalla spel med låga par tidigare så jag checkar en flop av J22, han betar 2k i 1,5k potten, känns som en jäkligt skum bet men det känns svårt att passa, så jag ställer och han har QQ :( Sen igår så torska jag först 76 mot 89 på 762 bord, river T Fick 350 kvar och jobbar upp mig till 2150 då jag blir all-in med AK mot AJ, får 3 hjärter på turn, så han bara har 2 outs, men som vanligt så räcker det när Jd kommer på river.

Förutom detta så har det gått grus på nätet också, va upp en fin slant efter ett par dagar, men sen slutade jag träffa och mina motståndare träffade allt å då blev det expressfart rakt ner i källarn där med.

Medans min plånbok minskar så är det någonting annat så ökar... vadå undrar ni? är det nåt som går bra för Elof? Nej nej nej, svaret är min MAGE, alltså herregud så fet jag är. Amerikansk mat är verkligen så fet så det är sjukt, om jag nångång får för mig att bli sumobrottare så vet jag vart jag ska ha träningläger iaf. Igår på bellagio vad det en kille som ville vara min manager i ultimate fighting haha. Jag avböjde men sa att jag skulle höra av mig när jag förlorat alla mina pengar, så jag sitter och försöker ringa han just nu ;) (OBS! morsan och farsan sista delen av detta är ett så kallat skämt, jag har några kronor kvar, än så länge iaf)

Har även ett tillägg till Anriks del dagens american. Igår träffa jag killen som slog ut mig dan innan i turneringen och vi prata en stund och efter tag säger han: "Can you say that sweden is a part of the UK?" haha, sjuka jänkare. Umgås man med mårten så verkar man få en liten skollärare i sig, så jag lärde karln vilka länder som hör till Storbritanien och vilka som hör till Skandinavien.

Idag verkar vara ännu en lökdag, får se om jag orkar ta mig ut till poolen, 15 meter är ingen liten sträcka med denna mage. Om nån vill ta ett bantarbet när jag kommer hem så är jag på.

/Elof

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tur att Du håller humöret uppe och kan skämta

Anonym sa...

Hahaha,skönt bloggat...skulle vara grymt kul och se dej i Ultimate Fighting=)

Tåkigt att de går grus...men du har fortfaranden humorn och de är de viktigaste!

GL//Rolle