måndag 2 juli 2007

Omaha & omaha + trav

Spelade omahaturre i förrgår på Binions, 1k inköp, 20k från start. Började bra när jag höjde med AAQQ med AQ i hjärter, flop kommer 27Q med 2 hjärter, betar ut och får omslag. Killen kan inte ha nåt annat än 77 så jag höjer tillbaka lite fiskigt och får syn, turn kommer 3s, om jag betar igen så är jag rädd att han lägger sig och jag har ju ingenting att vara rädd för så jag hoppas att läser min check som svaghet, men han checkar bakom. Rivern kommer blank och jag betar ut 5200 och han synar med 77. Sen får jag inte en bra hand på länge, är ute å kör och gör stora bluffar och får upp stacken lite 50k. Ungefär där nånstans börjar tålamodet tryta och jag spelar dåligt i några potter, går upp å ner och tillslut ner på 0 när jag åker som 25a med 12 pris. Jag höjer med QJT2 ds, får 2 syn, floppen kommer JT8 och jag ställer in, får syn av Ghena från Sverige som bara har 9887 för stege OCH set :) Turrar är verkligen inte mitt spel, tålamodet är så kort, tyvärr :(

Va på Rio igår och spelade lite omaha 25-25 med 50 rock-straddle, va en rolig hand, jag slår pott preflop med AJ85 ds för jag har pos i cutoff och har straddlen direkt till vänster, får 5 syn, floppen kommer 752 med två ruter och ett hjärter, jag har Ad5dJh8h och betar nästan pott, killen efter mig ställer in allt, kanske runt 2,5k jag synar så klart. Vi enas om att köra turn och river 2 ggr, första kommer 9h Qh för springande färgen :) nästa kommer 8c 4d för nötflush. På första gången säger han "that's me" när turn kommer 9h för hans 86 stege, han hade dessutom 88 för set på andra turnen, rätt sick scoooop :) Tog några mindre potter och slutade 4,5k upp

När jag kom hem efter cashgrinden sitter Anrik å spelar på trav, på nåt sätt blir jag inlurad i hans V4-system som så klart spricker 3 min senare, bra spelat! 1%arn vinner i första där vi har 4 st. Anrik påstår att om det skräller i nästa lopp där vi har alla så kan det bli deg på 3 rätt. Man vet ju hur travet funkar, heltäcker man ett lopp så vinner ju favoriten utan problem, vad tror ni händer? Jo visst, helt oväntat så springer favoriten in som etta. Klockan 11 ringer klockan för vi ska upp och kolla på Anriks häst som startade inom v65 på Hagmyren. Hästen hade uppenbarligen missförstått det här med trav och trodde istället att han kommit till galoppbanan, inte ett travsteg på dom första 50 m, täby nästa? Skulle inte förvåna mig om den då bara skulle trava istället. Skämt åsido så kommer det fler starter, lycka till med galo.. travhästen då istället Anrik!

Idag köpte vi glass av glassbilen, han hade fina melodier och god glass. Kom direkt å tänka på avsnittet när Homer är glassgubbe hehe.

Ska ner på Rio snart, käka lite mat och förhoppningsvis lira lite cash. Strappa och Anrik är på ceasars för turre och mårten är ute å gör stan med Sven. Ingen har cashat hittils i nån turre, får hoppas dom hittar rätt ikväll, GL!

Testade mitt svenska mobil-nummer idag och av nån anledning funkar det helt plötsligt så jag kommer använda det resten av tiden i vegas.


Elof

2 kommentarer:

Anonym sa...

som sagt, dags å hitta turre drivet nu..., jobba jobba!
Kan ju passa på å bjuda på en liten bad beat så länge..., Elof å Gårtex kommer väl skratta lite mer kanske eftersom dom vet ve, det handlar om.
Degen aka Kyken i fredags, sitter å lirar 2/4 och han har sjuk otur tycker han, tyckte jag med när han berättade händerna för mig, men det är ju ändå klassiska grejer som man råkar ut för, hålpiporna flyger i vinden å inga händer får stå..., han blir iaf så tiltad så han beslutar sig för att ta ut sina agressioner på golvet(!), i vilket han väljer att slå mycket hårt! Sedan styr han sin kosa ner i flaskan och alkoholen och där stannar han hela hela helgen. På måndagen uppsöker han hospitalet och får en jävla massa gips, handen är trasig och Dogge blir sjukskriven i 4 veckor...

kör hårt!/Eka

Anonym sa...

haha, skön historia :) Tur att han har en vänster hand å om man vill spela lite mer nätpoker

/Elof